ODMOR IZ SNOVA

U KUĆI 1,5M OD MORA

KONTAKTIRAJTE NAS

Kravljačica je lijepa uvala sa desetak ribarskih kućica adaptiranih u kuće za odmor u najatraktivnijem dijelu kornatskog arhipelaga.

Planirajte svoj godišnji odmor da biste uživali u svakom njegovom trenutku. Mi ćemo dati sve od sebe kako bismo vam pomogli da u tome uspijete. Provedite dane svog godišnjeg odmora i stvarno se odmorite. 20 milja daleko od gužve, vreve i buke civilizacije u jedinstvenoj i neponovljivoj ljepoti i miru otočja Nacionalnog Parka Kornati. Ljetujte na otočju sunca, kamena i mora- kristalno čistog mora. Buđenja u tišini koja odzvanja sa mirisom svježeg morskog zraka što liječi dušu i tjelo.

Pogled kroz prozor

OTKRIJTE LJEPOTU

Pogled na kuću

Posljednjeg dana stvaranja, Bog poželi okruniti svoj rad i tako stvori Kornatsko otočje iz suza, zvijezda i daha.

George Bernard Show

U središnjem dijelu hrvatskog Jadrana, na sutoku šibenskih i zadarskih otoka, smjestila se jedna zasebna i po mnogočemu posebna skupina otoka nazvana Kornati.

Zbog izuzetnih krajobraznih ljepota, zanimljive geomorfologije, velike razvedenosti obalne crte i naročito bogatih biocenoza morskog ekosustava, godine 1980. veći dio Kornatskog akvatorija proglašen je nacionalnim parkom.

Danas NP “Kornati” zauzima površinu od oko 220 km2 i uključuje ukupno 89 otoka, otočića i hridi s približno 238 km obalne crte. I pored ovog, relativno velikog broja otoka, kopneni dio parka čini tek manje od 1/4 ukupne površine, dok je sve ostalo morski ekosustav.

Više informacija na službenim stranicama Nacionalnog Parka Kornati.

Rezervirajte kod vlasnika već danas !!!

Kontaktirajte nas